yurtdisinda-sinavsiz-universite-egitimi-almak

 

Yılların deneyimi ile yurtdışı öğrenci kayıt alanında uzmanlaşmış firmamız. Her gencin hayalinde yer alan yurtdışında sınavsız üniversite okuma fikrini düşüncelerden çıkarıp hayata geçiriyoruz. Gelecek yurtdışı eğitim olarak genç öğrenci adaylarımızın daha iyi olanaklarda üniversite okuması için çabalıyoruz. Bu yazımızda yurtdışında sınavsız eğitim almanın detaylarına yer vereceğiz.

Yurtdışında sınavsız üniversite eğitimi almak isteyen öğrenci adaylarımızın kafalarındaki soru işaretlerini duyar gibiyiz. Yurtdışında eğitim aldık fakat yök denkliği alabilecek miyiz? Sınavsız üniversite eğitimi şartları neler? Üniversiteye kabul aldım fakat yerleşme, oturum ve diğer tüm süreçlerde neler bekliyor gibi soruların tümüne yanıt vereceğiz...

Yurtdışında Sınavsız Üniversite Eğitimi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

1- Okunacak Üniversite ve Program Seçimi

Yurtdışında eğitim almak istediğiniz ülke, üniversite ve program seçiminizi alanında uzmanlaşmış eğitmen arkadaşlarımız ile tercihinizi yaptıktan sonra. Üniversitelerin akademik itibarı, eğitim kalitesi ve sundukları programların detayları hakkında detaylı bilgileri de alabileceksiniz. Seçtiğiniz üniversitenin ve programın akreditasyon durumunu beraber kontrol edip. Akredite olmayan bir üniversiteden alınan diploma ile ilerleyen süreçte kariyerinizde sorunlar yaratmaması için yardımcı oluyoruz.

2- Giriş Şartları ve Diğer Prosedürler

Başvuru sürecinde gerekli olan belgeleri önceden tarafınıza iletiyoruz ve gerekli noktalarda yardımcı oluyoruz. Genellikle istenilen evraklar arasında;

  • transkript,
  • diploma,
  • dil yeterlilik belgeleri,
  • motivasyon mektubu...

gibi evraklar bulunmaktadır. İstenilen evraklar üniversite ve ülkelerdeki regülasyonlara göre farklılık göstermektedir. Bunun haricinde Eğitim Ücretleri, Burslar, Vize, Yasal Prosedürler, Konaklama ve Yaşam Koşulları konularında da destek sağlıyoruz.

Kimler Yurtdışında Sınavsız Üniversite Okuyabilir ?

Liseden mezun oldunuz ve YKS puanınız, sıralamanız istediğiniz gibi gelmedi mi ? Ya da DGS puanınız düşük mü geldi? Hiç problem değil Eğitim sektöründe yıllarca hizmet veren firmamız siz öğrencilerin isteğine yardımcı oluyor. Sıralamanız veya puanınıza bakmadan, yurtdışında hangi ülkede eğitim almak istiyorsanız buna uygun bir şekilde görüşmelerimiz yapıyoruz.

Yurtdışında sınavsız eğitim almak istediğiniz ülke ile ilgili teknik bilgileri konuşup. Sizin isteklerinize uygun ülkeleri, üniversiteleri ve programları listeliyoruz. Bundan sonraki adımda tam anlamıyla sizin isteğinizle şekillenen bir sürece başlamış oluyoruz.

Liseden mezun olan ve yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilerimiz. Ön lisans eğitimini bitirmiş ve Yurtdışında Lisans eğitimi almak isteyen öğrencilerimize a'dan z'ye yardımcı oluyoruz.

Yurtdışında Sınavsız Üniversite Eğitiminin Avantajları ve Dezavantajları

Yurtdışında üniversite eğitimi alırken, karşılaşabileceğiniz olumlu ve olumsuz durumlar hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir. Bu noktada size yardımcı olmak için öngördüğümüz bir kaç detay aşağıdaki gibidir;

Avantajları;

  • Geniş üniversite ve eğitim seçenekleri
  • Kariyer olanakları
  • Alınan eğitimin akademik kalitesi ve sağladığı fırsatlar

 

Dezavantajları;

  • Maliyet kalemleri
  • Mesafe
  • Dil ve Yaşam Adaptasyonu
  • Vize ve Prosedür

 

Karşılaşabileceğiniz diğer durumlarda da öğrencilerimizin kültürel uyum süreçlerine, vize işlemlerine ve diğer tüm konularda bir problem yaşanması durumunda yardımcı oluyoruz. Yurtdışında sınavsız üniversite okumak istiyorsanız veya daha fazla bilgi almak istiyorsanız. Size en uygun yurtdışı eğitim programları hakkında haberdar olmak veya Gelecek Yurtdışı Eğitim ailesine katılmak isterseniz. Siz öğrencilerimize eğitim hayatında rehberlik etmekten her zaman memnuniyet duyarız.

Yurtdışında üniversite eğitimi alma kararını verdikten mezuniyetinize kadar her süreçte öğrencilerimizin yanında olmaktayız. Geleceğinizi birlikte emin adımlarla bugün şekillendirmek için bizimle iletişime geçin!